1. Wij zijn professionals op cijfermatig gebied die jouw taal spreken en ons vak verstaan

Wij zijn ervaren Finance Professionals en in het bezit van alle benodigde vergunningen om ons vak uit te mogen oefenen. 
Klanten waarderen de manier waarop wij met ze in gesprek zijn en we hen verrassen met nieuwe (beproefde) inzichten en onderzoeken. Daar struinen we wekelijks “de markt” voor af.  

2. Het grijze gebied tussen bedrijf en privé, kent voor ons weinig geheimen

Als een advieskantoor zich al begeeft op het snijvlak van ondernemer en privé, dan zijn deze twee disciplines vaak vertegenwoordigd door twee personen. Het unieke aan Ronald is dat hij alle betreffende certificaten en vergunningen zelf bezit. Hij kan snel schakelen tussen de diverse producten (hypotheken, pensioenen, ondernemersvermogen, etc.) door de opgedane kennis, zijn analytisch én sociaal vermogen. Zijn klanten kunnen dit zeker beamen.

3. Wij zijn partijdig: jullie perspectief en situatie staan centraal

We doen eerst een analyse en geven dan advies. Pas daarna zoeken we een geschikte leverancier. Wij zijn niet verbonden aan één of meerdere aanbieders. Wij vergelijken financiële producten van verschillende aanbieders en laten die het beste passen bij uw situatie.

4. We maken het je gemakkelijk

Wij hebben alle disciplines en vergunningen in huis die met vermogen en risico’s te maken hebben, voor privé en bedrijf. 

Waarom zelf vergelijken als wij dat voor u kunnen doen? Wij vergelijken financiële producten van verschillende aanbieders en nemen daarmee u dat werk uit handen.

Voor ondernemers hebben wij interessante boekhoudalternatieven. Dat gemak zetten we meteen door naar de BTW aangifte en aangifte IB.  Door onze kennis van zowel ondernemen als de particuliere kant, zijn wij in staat om de complete aangifte te verzorgen.

Wij werken met een professioneel, beproefd en geavanceerd softwarepakket. Indien u ons via DigiD machtigt, worden uw financiële gegevens eenmalig via een beveiligde verbinding gedeeld met ons systeem; u hoeft dus niet meer eerst hele huis door om de basisinformatie van woning, inkomen en leningen te verzamelen. 

Wij helpen u met verschillende overzichten, zoals bijvoorbeeld een scenario van de verschillende financiële stromen tijdens de nieuwbouw van een woning.

U krijg van ons to-do lijsten mee: overzichtelijk en gemakkelijk: u weet wat we van u verwachten

5. We werken op een transparante wijze

Transparantie zit in ons DNA: Sinds de start in 2006 zijn wij al transparant over onze verdiensten; we hebben met regelmaat provisie terug gegeven aan de klant, als het naar onze mening niet meer in verhouding stond tot de inspanning die wij er voor geleverd hebben.

Bij de start van elk gesprek, geven we het zogenaamde ‘spoorboekje’ aan: wat gaan we doen, op welke wijze gaan we dat doen en wat wordt er van u in elke fase verwacht.

Cicirrus respecteert de uitspraak van de Kifid (ombudsman) en volgt deze.