Even voorstellen

Ik ben geboren en getogen in het Westerkwartier. Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik mijn werkzame leven begonnen bij een gerenommeerd accountantskantoor en ben daarna financieel manager geweest. Ik kon niet alles kwijt in die (specialistische) functies. Ik heb een brede interesse voor financieel & analytische zaken en wil graag mentaal uitgedaagd worden. Ook vind ik het leuk om contact met mensen te hebben, maar deze functies waren intern gericht. Daarom heb ik uiteenlopende opleidingen gevolgd en heb in 2006 besloten om mijn eigen bedrijf (Cicirrus) te starten. Zowel de werkervaring als mijn betrokkenheid bij de Cream Crackers (tennis), maken dat ik me thuis voel bij veel mensen en bedrijven.

Advies op breed terrein

Ik ben graag sparringpartner en adviseur bij uitdagende situaties: op het snijvlak van ondernemer en privé, bij nieuwbouw, financieren van starters, etc. Ik kan snel schakelen tussen de diverse producten (hypotheken, pensioenen, ondernemersvermogen, etc.) door de opgedane kennis,  maar vooral omdat ik makkelijk inhoudelijke verbanden leg tussen deze disciplines. 

Ambitie vs klik

Mijn ambitie is om een professional te zijn en blijven op cijfermatig gebied, die uw taal spreekt en ons vak verstaat. Zo kan ik u (particulier, ondernemer, vrije beroepsbeoefenaar en/of DGA) helpen bij uw financiële doelstellingen op korte- en lange termijn. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een persoonlijke klik is tussen u als klant en mij als adviseur.

Carrière en opleidingen:

https://nl.linkedin.com/in/ronaldhaan

  • Universitaire graad Bedrijfseconomie ®
  • WfT basis
  • WfT Vermogen
  • WfT Hypotheken
  • WfT Schade Zakelijk
  • WfT Inkomen (AOV; verzuim; WGA hiaat; etc.)
  • Lid beleggingsclub