"Wij hebben een eigen huis gebouwd. Financiering lukte niet bij andere adviseurs, maar wel bij Ronald. Wij zijn erg blij met onze eigen gebouwde woning. En hij doet nu ook nog onze belastingaangiftes, prima zo!" Marlous Tepper (particulier)

Waarom zelf doen…

U kunt zelf bij een vier- of vijftal banken binnen stappen. Dat is ten eerste veel werk. Ten tweede moet u zelf veel kennis opdoen van de financiële markt om de adviezen tegen elkaar af te kunnen wegen. Als laatste heeft u dan nog maar zicht op een deel van de totale hypotheekmarkt: bij AEGON en FLORIUS, ook interessante hypotheekverstrekkers, kunt u bijvoorbeeld niet naar binnen stappen.

… als wij er voor jullie zijn.

Wij helpen u hier graag bij. U krijgt daarbij een partijdige adviseur. Maar dan wel voor u! En niet voor de bank. U krijgt in het eerste gesprek voorlichting over bijvoorbeeld hypotheken in het algemeen, over hypotheekvormen etc. Ook bekijken we uw financiële situatie en de mogelijkheden die u heeft voor financiering.  Vervolgens adviseren we u in de best passende hypotheekvorm. Pas daarna gaan we op zoek naar een geschikte aanbieder.  Als partijdige adviseur zijn wij uiteraard niet verbonden aan één of meerdere aanbieders. Wij vergelijken financiële producten van verschillende aanbieders en laten die het beste passen bij uw situatie. Meer informatie over het Hypotheekadviestraject.

Het verschil zit in details

Zo zijn we bijvoorbeeld scherp op de kosten van een bouwdepot bij nieuw- en verbouw; hier zitten grote verschillen in tussen aanbieders. Maar ook als er veel tijd zit tussen ondertekening van het (voorlopige) koopcontract en hypotheek en de daadwerkelijke levering/sleuteloverdracht, kunnen de bijkomende voorwaarden toch leiden naar het op dat moment ogenschijnlijke minst scherpe aanbod.

Blijven genieten van je huis

We geven u financieel inzicht in nu en in de mogelijke toekomst. We bedenken samen diverse scenario’s zoals bij inbraak, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid, die wij voor u doorrekenen om te ontdekken wat de financiële impact daar van kan zijn op uw woon- en levenssituatie.  Want u wilt ten slotte blijven genieten van uw droomhuis.

We onderhouden contacten (geen contracten!) met verschillende partijen die pakketkorting mogelijk maken, ook als u met verschillende verzekeringsmaatschappijen uw pakket samenstelt. Dus wij zijn altijd op zoek naar de best passende oplossing voor u tegen een gunstige premie; dat noemen wij partijdig handelen. 

Hoe werkt het hypotheekmodel van Cicirrus?

Niks afsluitkosten of provisies. Cicirrus heeft een eigen, transparant, hypotheekmodel ontwikkeld. Cicirrus werkt voor de klant en niet voor de bank. Al vanaf haar oprichting (2006), ver voor de invoering van het provisieverbod in 2013, werkt Cicirrus transparant op basis van een uurtarief. Op deze manier weet u van tevoren hoeveel een hypotheekadvies bij Cicirrus kost. Meer informatie over het Cicirrus hypotheekmodel.

Voor het meest partijdige hypotheekadvies in de regio Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Leek, Hoogezand, Sappemeer en Zuidhorn moet u bij Cicirrus zijn.