Zelf doen of uitbesteden?

Ondernemers moeten zich bezig kunnen houden met waar ze goed in zijn. Dan helpen wij hen met de rest. Door de aangiftes, loonheffingen of zelfs de hele administratie en/of boekhouding uit handen te nemen. Dat doen wij vanuit ons kantoor of bij u op de zaak. De Finance Professional aan Huis neemt u het werk uit handen: altijd de beschikking over de facturen etc. én direct inzicht in de administratie.

Het begint met een goed gesprek

Zelfstandig ondernemers en ZZP'ers hebben een grote vrijheid in hun (financiële) zakelijke bestaan. Dat is fijn. Deze vrijheid heeft ook een keerzijde. Als ondernemer of ZZP'er komt er veel op u af. De kans is aanwezig dat u het overzicht even niet meer heeft. Wij sparren graag over scenario’s met een financieel risico of ambitie, zoals groei, gezondheid en vermogensopbouw. Daar brengen wij onze expertise en contacten bij in. We brengen structuur aan in de administratie, ontwikkelen samen met u een visie op de toekomst en kunnen helpen met actie te ondernemen, onder andere door de inzet van productoplossingen. 

We geven u financieel inzicht in nu en in de mogelijke toekomst. We bedenken samen diverse scenario’s zoals bij arbeidsongeschiktheid en faillissement, die wij voor u doorrekenen om te ontdekken wat de financiële impact daar van kan zijn op uw bedrijfs- en privésituatie.

Belangrijk thema: grijs gebied tussen privé en de zaak

Kan ik als starter ook een hypotheek voor een huis krijgen? Koop ik de auto aan in de zaak of in privé? Ik heb een eenmanszaak en mijn partner heeft een inkomen uit loondienst. Hoe verwerken we dat het slimste in de belastingaangifte? Allemaal vraagstukken waar je als MKB’er niet dagelijks mee rond loopt, maar wel horen bij je rol als ondernemer. Wij hebben kennis van en ervaring met dergelijke vraagstukken, die op de scheidslijn van het ondernemerschap en privé zitten, en zijn in het bezit van de officiële vergunningen op beide terreinen. We helpen u hier graag mee.

Welke diensten biedt Cicirrus aan:

Cicirrus werkt voor verschillende ondernemers in de regio Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Leek, Hoogezand, Sappemeer en Zuidhorn. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Vul onderstaand formulier (terugbelverzoek) in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.