Vrijheid vs verantwoordelijkheid

U kunt op verschillende manieren er voor zorgen dat uw huidige en toekomstige financiële zaken goed geregeld zijn. Hierin heeft u veel vrijheid, wat prachtig is omdat u datgene kan regelen wat u écht belangrijk vind. Sinds de overheid diverse wijzigingen heeft doorgevoerd o.a. in de Wet Inkomen bij Arbeidsongeschiktheid, is het financiële vangnet dat standaard voor elke Nederlander geregeld is, stukken kleiner en vaak niet voldoende. Maar niet iedereen beschikt over die financiële kennis om de situatie van tevoren goed te kunnen overzien en aanvullende zaken te regelen. Cicirrus helpt u graag op weg door advies op maat te geven.

Het begint met een goed gesprek

Wij sparren graag over scenario’s met een financieel risico of ambitie, zoals gezondheid en vermogensopbouw. Daar brengen wij onze expertise en contacten bij in. We brengen structuur aan in de situatie, ontwikkelen samen met u een visie op de toekomst en kunnen helpen met actie te ondernemen, onder andere door de inzet van productoplossingen. 

Ook geven we u financieel inzicht in nu en in de mogelijke toekomst. We bedenken samen diverse scenario’s zoals bij arbeidsongeschiktheid, die wij voor je doorrekenen om te ontdekken wat de financiële impact daar van kan zijn op je privésituatie.

Belangrijk thema: een huis (laten) bouwen

Als u een nieuw huis laat bouwen, dan moet u al aan veel zaken denken waar u niet dagelijks mee te maken krijgt: van aannemer tot stopcontact. Laat ons dan tijd steken in het doen van vooronderzoek. Wij vergelijken financiële producten van verschillende aanbieders en nemen daarmee u dat werk uit handen.
Daar blijft onze hulp niet bij: u krijgt bijvoorbeeld ook van ons een uitgewerkt scenario van de verschillende financiële stromen tijdens de bouw. 

Welke diensten biedt Cicirrus aan:

We hebben inmiddels al vele particulieren in de regio Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Leek, Hoogezand, Sappemeer en Zuidhorn van financieel advies voorzien. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier (terugbelverzoek) in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.