Administratie

Uw cijfers, ons vak

Bij Cicirrus begrijpen we wat u als ondernemer beweegt en streven we ernaar om u te helpen uw ambities waar te maken. Ons vak is het interpreteren van cijfers en het bieden van advies om ondernemers verder te helpen. We brengen structuur aan in uw situatie, sparren over ondernemerszaken zoals investeringen, ontwikkelen samen een visie op de toekomst en bieden ondersteuning om actie te ondernemen.

Boekhouding

Een effectieve en nauwkeurige boekhouding vormt het fundament van een gezonde bedrijfsvoering. Bij Cicirrus begrijpen we dat ondernemers hun tijd liever besteden aan hun kernactiviteiten dan aan administratieve taken. Daarom bieden wij uitgebreide boekhoudingsdiensten aan om u volledig te ontzorgen.
Onze diensten omvatten onder andere:

 1. Aangiftes en loonheffingen
  Wij verzorgen alle noodzakelijke aangiftes, waaronder BTW-aangiftes, loonheffingen en omzetbelasting. Door onze expertise en grondige kennis van fiscale wetgeving zorgen we ervoor dat uw aangiftes correct en tijdig worden ingediend, waardoor u boetes en mogelijke problemen met de belastingdienst voorkomt.
 2. Complete administratie
  Of u nu een eenmanszaak, ZZP’er, maatschap of VOF bent, wij kunnen de gehele administratie voor u uit handen nemen. Van het verwerken van inkomende en uitgaande facturen tot banktransacties en het bijhouden van de activa en passiva, wij zorgen voor een nauwkeurige en overzichtelijke administratie.
 3. Online boekhouden
  Cicirrus maakt gebruik van moderne online boekhoudsoftware waarmee u altijd en overal toegang heeft tot uw financiële gegevens. Door gebruik te maken van geavanceerde systemen zoals Moneybird en Snelstart kunnen wij efficiënt samenwerken en real-time inzicht bieden in uw financiële situatie.
 4. Maatwerkoplossingen
  Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en wensen. Of u nu behoefte heeft aan periodieke rapportages, cashflowanalyses of fiscaal advies, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw financiële doelstellingen.
 5. Persoonlijke service
  Bij Cicirrus geloven we in persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Ons team van ervaren professionals staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en u te ondersteunen bij uw boekhoudkundige uitdagingen. We streven naar een langdurige samenwerking waarin uw succes centraal staat.

Finance Professional aan Huis

Als uw bedrijf groeit en u behoefte heeft aan financiële ondersteuning, maar niet groot genoeg bent om een eigen financieel administratief medewerker in dienst te nemen, biedt onze Finance Professional aan Huis uitkomst. Zo heeft u altijd toegang tot uw facturen en inzicht in de administratie, terwijl wij zorgen voor de randvoorwaarden zoals actuele kennis en beloning.

BTW- en IB-aangiftes

Bij Cicirrus zetten we het gemak door naar alle aspecten van uw belastingaangifte, inclusief de BTW- en IB-aangiftes. Onze uitgebreide kennis stelt ons in staat om de complete aangifte te verzorgen, of u nu particulier, zelfstandig ondernemer of DGA bent.

Aangifte Vennootschapsbelasting (VpB)

Als u een Stamrecht BV heeft of een eenvoudige structuur van Holding en WerkBV’s, kunnen wij het bijhouden van de regelgeving omtrent VpB voor u verzorgen. Zo kunt u uw tijd besteden aan andere zaken, terwijl wij uw belastingaangifte afhandelen.

Jaarrekening

Voor verschillende rechtspersonen verzorgt Cicirrus naast de administratie en belastingaangiftes ook de jaarrapporten. Deze rapporten zijn essentieel voor het vormen van plannen, het aantrekken van investeerders en het verkrijgen van financiering.

Cicirrus verzorgt uw boekhouding, administratie en belastingen in de regio Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde en Zuidhorn.

De 5 beloftes van Cicirrus:

 • Professionals die jouw taal spreken en ons vak verstaan
 • Voor privé en bedrijf
 • Partijdig
 • Gemak
 • Transparant

Contactformulier