Hypotheekadvies

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Bij Cicirrus nemen we u het werk uit handen als het gaat om het vinden van de juiste hypotheek. Het rondshoppen bij verschillende banken kost niet alleen veel tijd, maar vereist ook een diepgaande kennis van de financiële markt om de adviezen goed te kunnen beoordelen. Bovendien heeft u zo slechts toegang tot een beperkt deel van de hypotheekmarkt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onpartijdig advies, volledig gericht op úw belangen, niet die van de bank.

Onze aanpak

In ons eerste gesprek bieden we uitgebreide voorlichting over hypotheken in het algemeen, diverse hypotheekvormen en bekijken we zorgvuldig uw financiële situatie en financieringsmogelijkheden. Pas daarna gaan we op zoek naar de hypotheek die het beste bij u past. Als onafhankelijk adviseur zijn wij niet gebonden aan één of meerdere aanbieders. We vergelijken financiële producten van verschillende aanbieders en selecteren de opties die het beste aansluiten bij uw situatie.
Meer informatie over onze aanpak

Het zit ‘m in de details

Bij Cicirrus letten we bijvoorbeeld scherp op de kosten van een bouwdepot bij nieuwbouw of verbouwing, waar grote verschillen tussen aanbieders kunnen zijn. Zelfs als er veel tijd zit tussen de ondertekening van het (voorlopige) koopcontract en de daadwerkelijke levering of sleuteloverdracht, kunnen bepaalde voorwaarden toch leiden tot het meest gunstige aanbod op dat moment.

Blijven genieten van uw huis

U wilt blijven genieten van uw huis, zonder financiële zorgen. Daarom bieden we bij Cicirrus financieel inzicht voor zowel het heden als de toekomst. Samen bedenken we diverse scenario’s, zoals bij inbraak, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, die we voor u doorrekenen om de financiële impact op uw woonsituatie te bepalen. Want uw droomhuis moet een bron van plezier blijven.

Partijdig handelen in úw belang

Bij Cicirrus streven we naar de beste oplossingen voor u, tegen gunstige premies. We onderhouden contacten met verschillende partijen die pakketkortingen mogelijk maken, zelfs als u verschillende verzekeraars combineert. Ons doel is altijd om het meest geschikte en voordelige pakket voor u samen te stellen, daarom handelen we altijd partijdig in úw belang.

Transparant hypotheekmodel

Bij Cicirrus hanteren we een transparant hypotheekmodel, zonder afsluitkosten of provisies. Al sinds onze oprichting in 2006 werken we op basis van een uurtarief, lang voordat het provisieverbod werd ingevoerd in 2013. Zo weet u altijd van tevoren wat een hypotheekadvies bij Cicirrus kost.

Voor het meest onpartijdige hypotheekadvies…

… in de regio Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Leek, Hoogezand, Sappemeer en Zuidhorn bent u bij Cicirrus aan het juiste adres.

De 5 beloftes van Cicirrus:

  • Professionals die jouw taal spreken en ons vak verstaan
  • Voor privé en bedrijf
  • Partijdig
  • Gemak
  • Transparant

Contactformulier