1. **Professionele Expertise**

Wij zijn ervaren Finance Professionals die de taal van cijfers spreken en ons vak door en door kennen. Met alle benodigde vergunningen op zak, bieden wij klanten een unieke ervaring. Onze waarde wordt erkend door onze vermogen om verrassende inzichten en onderzoeken te delen, verkregen door onze wekelijkse tocht door de markt.

2. **Grenzeloze Kennis van Bedrijf en Privé**

Het grijze gebied tussen bedrijfs- en privéfinanciën kent voor ons geen geheimen. Ronald, met zijn volledige set aan certificaten en vergunningen, is in staat om naadloos te schakelen tussen verschillende financiële aspecten, van hypotheken tot pensioenen. Zijn analytisch én sociaal vermogen maken hem uniek in zijn vakgebied.

3. **Partijdigheid in Uw Voordeel**

Bij Cicirrus staat uw perspectief en situatie altijd centraal. Ons proces begint met een grondige analyse voordat we advies geven. We zijn niet gebonden aan specifieke aanbieders en vergelijken producten van verschillende leveranciers om de beste match te vinden voor uw situatie.

4. **Gemak en Efficiëntie**

Waarom zelf vergelijken als wij het voor u kunnen doen? Met onze brede expertise en vergunningen op het gebied van vermogen en risico’s, zowel voor privé als bedrijf, maken we het u gemakkelijk. Van boekhoudalternatieven tot BTW-aangifte en aangifte IB, wij bieden een complete service. Ons geavanceerde softwarepakket maakt het delen van financiële gegevens veilig en eenvoudig. Met overzichtelijke to-do lijsten en gedetailleerde scenario’s, begeleiden we u stap voor stap door het proces.

5. **Transparantie in Actie**
Transparantie zit in ons DNA. Sinds onze oprichting in 2006 hebben we altijd openheid betracht over onze verdiensten. We delen regelmatig provisies met onze klanten wanneer deze niet in verhouding staan tot de geleverde inspanning. Bij elk gesprek bieden we een ‘spoorboekje’ aan, waarin duidelijk staat wat u kunt verwachten en wat er van u wordt verwacht. En als respectabele leden van de financiële gemeenschap, volgen we de uitspraken van de Kifid (ombudsman) nauwgezet.