Particulier

Vrijheid om uw financiën te beheren

U heeft de vrijheid om uw financiële zaken op verschillende manieren te regelen, zodat u de controle heeft over uw huidige en toekomstige financiële situatie. Het is prachtig dat u zelf kunt bepalen wat voor u echt belangrijk is. Echter, met diverse wijzigingen in wetgeving, zoals de Wet Inkomen bij Arbeidsongeschiktheid, is het financiële vangnet dat voorheen standaard was voor elke Nederlander, nu kleiner en vaak onvoldoende. Niet iedereen beschikt over de financiële kennis om de situatie goed te kunnen overzien en aanvullende zaken te regelen. Cicirrus staat klaar om u te helpen met advies op maat.

Advies begint met een goed gesprek

Wij sparren graag met u over verschillende scenario’s met financiële risico’s of ambities, zoals gezondheid en vermogensopbouw. Met onze expertise en contacten kunnen we structuur aanbrengen in uw financiële situatie en samen met u een visie op de toekomst ontwikkelen. Daarnaast kunnen we u helpen met het nemen van actie, bijvoorbeeld door middel van productoplossingen.

We bieden ook inzicht in uw huidige en toekomstige financiën. Samen bedenken we diverse scenario’s, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid, die we voor u doorrekenen om te ontdekken wat de financiële impact kan zijn op uw privésituatie.

Belangrijk thema: bouwen van een huis

Als u een nieuw huis laat bouwen, komt daar veel bij kijken waar u mogelijk niet dagelijks mee te maken heeft, van de keuze van de aannemer tot aan het aantal stopcontacten. Wij nemen graag de tijd om vooronderzoek te doen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. We vergelijken financiële producten van verschillende aanbieders en nemen u dat werk uit handen. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld een uitgewerkt scenario van de verschillende financiële stromen tijdens de bouw.

Onze diensten

Cicirrus biedt een breed scala aan diensten, waaronder:

We hebben al vele particulieren in de regio Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Leek, Hoogezand, Sappemeer en Zuidhorn voorzien van financieel advies. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in voor een terugbelverzoek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.